Dags för lite uppdatering kanske....

Jag vet, jag vet, jag vet....förlåt.
Det har varit väldigt dåligt med uppdateringar från mig, men jag har faktiskt lite att skylla på...
 
Det har det inte hänt så mycket på kattfronten (men desto mer på tvåbents-fronten ;-)) och så vill min dators USB-portar inte fungera för min kamera, så jag kan inte föra över bilder. Enormt frustrerande. Så därför har jag varit usel på att uppdatera min blogg för uppfödningen och hemsidan.
 
Nu kommer det dock en nyhetsbomb istället :-)
 
På kattfronten så har följande hänt:
 
* Trollet (Honey of Golden Velvet), Esti (Modany Estibaliz) och Bella (Qtcat Bellatrix) har varit på utställning och fått fin kritik. Bella gick det särskilt bra för vilket jag tycker var jätteroligt!
Stort Grattis till Bella och hennes fodervärd Sara (som även tog hem stort med sin underbart vackra ragdollpojke, Blue♥)
 

* Idag, den 26 oktober, så åkte Frans (S*Palace&Main's Sunseeker), Trollet (Honey of Golden Velvet) och Spöket (Chakeleine's mercy from Sham) in till Ultuna för en dejt med Jens Häggström. Alla tre hade friska och fina hjärtan, vilket känns väldigt skönt att veta. Nu inväntar vi bara Spökets höftledsresultat, så får vi se om hon får gå i avel eller inte. Jag håller mina tummar för ett fint resultat även där. Om allt går som önskat så kommer vi förhoppningsvis att få kattungar under 2013!
 
Mer information kommer när planerna börjar bli satta i verket, men en liten förhandsvisning kommer här.
 
Qtcat Bellatrix ska dejta snygga S*Profelis Lillefot


Chakleine's Mercy from Sham ska dejta S*Palace&Main's Sunseeker
 
 
 
 På tvåbentsfronten så är det lite andra saker som har hänt. Jag och Mikael har gift oss och så väntar vi tillökning :-) Vi ska visst bli tre stycken tvåbeningar i familjen!
 
 
Jag ser verkligen fram emot år 2013! :-D
 
 
 
 

bloglovin Qtcat Katteri

Skapa en profillänk
RSS 2.0