Parfymkullen 8 veckor

I torsdags så fyllde Hugo och Escada 8 veckor! ♥ Det är snart dags för deras första vaccination och tiden går så fort! Snart är det dags för dem att flytta hemifrån :-O  De växer så det knakar och båda två har kommit upp över 1200 gram! Det är vi väldigt nöjda med :-) De är ganska olika varandra, både till utseende och till personlighet, men alldeles underbara på sina egna sätt. Hugo är mer en nallebjörn som tar det ganska så coolt med allt och är väldigt mjuk i sitt sätt att vara. Han busar glatt men kan somna mitt i leken och är inte lika intensiv som sin syster. Han är mer för att chilla och softa medan Escada är mer en Kajsa kavat. Escada är en väldigt modig och tuff tjej som gillar att vara med och som inte bangar på bus och lek. Båda två kom nyfiket och hälsade på när jag klev in genom dörren och Escada skulle självklart upp och klättra på kameraväskan när jag ställt den på golvet.
 
Här kommer färska bilder på Hugo och Escada ♥
 
 
 
 

Lite bilder på Lillen och Tisha ♥

 
 

VGL DNA-resultat har kommit! :-)

För några dagar sedan så plingade det till i mailen och där låg resultaten från VGL! Jag fick vad jag önskade den här gången och det var tametusan på tiden! ;-) Min fina lilla Hugo Boss bär på colourpoint OCH choklad! Så nu är det inte längre någon tvekan om han ska stanna kvar i uppfödningen eller inte :-) Jag söker dock fortfarande efter en fodervärd åt honom. Hoppas lite på att någon avelsintresserad (kanske är eller vill bli uppfödare?) ska höra av sig, men vi får se hur dte går. Det är inte det lättaste att hitta ett fodervärdshem åt en hane.
 
Hans syster bar inte på colourpoint, så där försvann de eventuella funderingarna på att behålla henne också. Hon bär dock på choklad samt dilution och har blodgrupp A (bärare av b) och så bär hon även på solidanlag. På fredag så ska jag hälsa på Sara och Linus (fodervärdarna) och förhoppningsvis så får jag till lite nya bilder :-)
 
Så tills jag har lite bilder att visa på kattungarna så visar jag upp lite bilder på de tavlor jag har börjat måla (några är klara och några ska finputsas lite till) :-)
 
 
 
 
 
 

Inväntar resultat från VGL

Så där, nu är både Hugo och Escada DNA-testade för blodgrupp och vilka färger de bär på. Jag hoppas så innerligt att de ska bära på colourpoint- gärna choklad också. Blodgrupp spelar mindre roll men det är något som ändå ska kollas om de ska gå i avel så lika bra att få det gjort :-) Så nu väntar vi på att resultaten ska komma!
 
Jag har lyckats sabba stordatorn helt nu, så jag kommer inte åt min hemsida och kan därför inte uppdatera den. Så tills det löser sig så blir det bloggen och fotoalbumen som innehåller det aktuella om kattungarna.
 
Det är inte det lättaste att fota Tussan (Escada) då hon är ett litet yrväder som far omkring som en studsboll- Hennes bror är lugnare på den fronten och är mer av en filbunke än ett skållat troll ;-)
 
Så här ser de flesta bilderna ut på busfröet :-P
 
Men hon kan sitta still i någon mikrosekund också...ibland.
 
Här är Hugo♥
 
 
 

Qtcat Hugo Boss

En liten extra bild på den här söta nalletussen ♥ :-)

Kattungarna snart 5 veckor

Tiden går fort och de små lurvbollarna växer så det knakar! :-)
Jag har bestämt mig för att leta efter en halvfodervärd åt Hugo då jag hoppas att han ska få gå vidare i avel. Jag ska  blodgruppera och färgtesta för choklad och colourpoint... jag är väldigt nyfiken ;-)
 
 
 

bloglovin Qtcat Katteri

Skapa en profillänk
RSS 2.0