Kattungar! :-)

Tidigt på torsdagsmorgonen den 30 maj, föddes det tre stycken underbara kattungar! Tyvärr klarade sig inte den sistfödda :-( Det blev en brunspotted hona (110g) och en solid blå hane (106g). 
 
Denna kull är född (och kommer att växa upp) hos fodervärdarna Sara och Linus ♥ Stort tack för er hjälp! Ni är guld värda! ♥
 
 
Stolta föräldrar är Qtcat Bellatrix & S*Profelis Lillefot :-)
 

Sorg :-(

Igår födde Trollet sina bebisar. Tyvärr var alla dödfödda :-( Två av dom var betydligt mindre än de övriga och man såg tydligt att de inte var lika fullt utvecklade som sina syskon. Jag har aldrig varit med om att en hel kull har varit dödfödd och mitt hjärta känns oerhört tungt just nu. De är ivägskickade för obduktion och jag hoppas få reda på vad som felades :-( Tack och lov så mår Trollet bra och det var inga problem för henne att föda ungarna.
 
Jag hade verkligen sett fram emot denna kull och jag har väntat sååå länge på den. Det blev fem stycken vackra ungar. Två vita och tre chokladspotted. Om man ska gå efter hur morrhåren såg ut så skulle det ha blivit fyra stycken lockiga och en rakhårig (tre honor och två hanar). Vilken drömkull! De var så fina :-(
 
♥ Vila sött små mini-troll ♥

Tygetiketter :-)

Nu får dessa snygga tygetiketter pryda sakerna jag syr! :-D
De kommer från  http://www.ikastetiket.dk/se/vavda_namnband
 
Väldigt roligt att använda då det känns mer "eget". Det står "Qtcat" och sedan så finns det med en katt såklart! :-) Kommer att köpa fler fast med Tuva-Lis namn på inom kort :-) Måste bara hitta lite mönster på barnkläder först.
 
//Carolina
 
En uggle-kattbädd och uggle-kattleksaker
 
 
 

bloglovin Qtcat Katteri

Skapa en profillänk
RSS 2.0