Kattungarna är här <3

Det var en lång väntan på dessa kullar! Men nu är de äntligen här!
 
Tyvärr blev det bara en unge i respektive kull, men jag är glad och tacksam ändå över att allt gick bra. Jag fick en jackpot i ena kullen, en maskad hane! <3 Hans namn är därav Qtcat Jackpot by Christelle ;-) Jag kommer att behålla denna hane för fortsatt avel, så han är tyvärr ej till salu. I den andra kullen så blev det en blå gosse och han har fått namnet  Qtcat Blue Gruffalo. Han är i dagsläget reserverad och vi får se hur han utvecklas :-) 
 
Nu har jag uppdaterat hemsidan med sida för kullarna och vartefter så kommer jag att lägga upp bilder här i bloggen, på facebook-sidan samt i ett eget galleri som man når via min hemsida. :-) Jag blev dessutom uppmärksammad på att en sida inte fungerade, så nu kunde jag åtgärda det på en gång! Tack för att du uppmärksammade det så jag kunde rätta till det! <3 ^_^ 
 
Det blir ju sällan som man hoppas eller planerar, men förhoppningsvis så kommer det kattungar i höst! Men vi får se vad det blir av det. Man vågar inte ta något för givet när det gäller kissarna. De kan ibland ha egna planer ;-) 
 
Här kommer bilder på pojkarna! <3 ^_^ 
 

Qtcat Blue Gruffalo, 1 dag gammal
 
 

Qtcat Jackpot by Christelle, 6 dagar gammal
 
 
 
 

bloglovin Qtcat Katteri

Skapa en profillänk
RSS 2.0